tagga!

nu brudar taggar vi kvällen som faan! :D









tagga!

SOMMARLOV

vill bara säga att idag den nionde juni får vi sommarlov! ♥


nu taggar vi Linnéa!♥
puss/fellan


länge sen sist!

Hallå!

Jaa jag vet det var länge sen men det känns ändå inte som att någon bryr sig heller så. :p
Men iaf i lördags så var det först barnkalas som lollo hade sen så for jag och sofia och körde epa till sofie och var med henne hela kvällen. Mycket roooligt! :) vi körde tyyp överallt, till och med till boliden :O
Men men kuul var det iaf. ska nog säkert göras om. sen på söndag så bakades det mjukkaka och sen skjutsa vi hem sofie så det blev mycke epa körning tror vi fick ihop 28 mil ändå inte illa. sen sov jag hos kim från söndag till måndag för vi var lediga då.

I veckan har det varit ganska slappt eftersom att vi typ inte har några lektioner. Så i tisdags så var vi på skeria och hade tårtbakartävling, var faktiskt kuuul. Min och felicias tårta blev skit snygg fast angelica och fridas blev skiit cool! ;) så det blev typ oavgjort tror jag. vi åt smörgåstårta också. ni ska få se bilder i slutet. sen på kvällen var jag ju på ólles och provjobbade, gick tyyp bra men man var inte direkt van. Hoppas bara på att dom ringer snart igen :) 
 
idag gjorde jag också bort ett matte prov av dom två jag måste komplettera, det var i procent och jag fick G...wihooo.. fast har ändå kvar ett i geometri som jag inte ser fram emot. men hoppas på det bästa! 
sen i helgen blire att vara i staan hela helgen tror jag noog. trevligt ´trevligt!! :)
Neej så långt det här blev, nu ska jag måla tånaglarna och raka benen så vi får höras! ;) 

pusssssssss♥


erkänn att den blev riktigt snygg för att vara två HR ettor!?!

Frida och angelicas coola volvo tårta ;) 


Jaamen det var väl allt! 
Jag älskar dig kim♥    


RSS 2.0